Befaring elektriske anlegg Trondheim

Skal du bytte ut sikringsskapet, montere elbil lader, fornye det elektriske anlegget eller bare trenger tips og råd? Vi kommer på gratis befaring, uavhengig av type jobb og omfang. 

Hvilke type jobber kan du be om gratis befaring?

Elektriker Trondheim tilbyr gratis befaring uavhengig av type jobb og omfang. Vi har listet opp en rekke type jobber under:

NYTTIG MED EN GRATIS BEFARING FØR DU SKAL PUSSE OPP

Dersom du går med planer om å pusse opp kan det være nyttig med en befaring, gjerne før du går i gang med arbeidet. Ofte kan det være innspill, tips eller løsninger som du ikke har tenkt på som kan gjøre at oppussingen blir gjort på en bedre og mer effektiv måte. Det kan være plassering av spotter, stikkontakter, ekstra strøm eller lignende.

BYGGE NY BOLIG? DET ER MYE Å SPARE PÅ Å HENTE INN FLERE TILBUD!

Det er mange elektrikere som leverer samme type produkter og tjenester, men likevel kan prisene variere fra billigst til dyrest. Uansett, kan det være greit å hente inn flere tilbud fra flere elektrikere i Trondheim. Du kan ende opp med å spare mye på å velge rett elektriker. Innholdet i tilbudet kan også være greit å sammenligne. På denne vil du også kunne se hva du eventuelt ikke har tenkt på å ha med i den nye boligen.

FINN EN ELEKTRIKER SOM ER GODKJENT

Før du ber om en gratis befaring, kan det være greit å sjekke at elektrikeren er en godkjent elektriker. Det kan du gjøre på sikker hverdag sine sider.

TA KONTAKT MED OSS FOR GRATIS BEFARING!

Vi i Elektriker Trondheim kommer i løpet av kort tid på befaring hos deg. Vi kommer med gode tips, råd og innspill, samt et uforpliktende pristilbud på arbeidet som skal utføres.