Elbil lader Trondheim

Elbiler blir mer og mer vanlig i Norge. Lave strømpriser, og gunstige ordninger i forhold til nybil prisene gjør elbiler til et meget gunstig alternativ. Montering av elbil lader hjemme er et sikkert og praktisk valg når man har anskaffet seg en ny bil på tunet! Elektriker Trondheim hjelper deg med sikker og effektiv montering av elbil lader både hjemme og i næringssammenheng. 

Hvorfor bør du montere elbil lader hjemme?

Veldig mange velger å lade den nyinnkjøpte elbilen sin ved hjelp av den vanlige stikkontakten hjemme. Dette fraråder ekspertene da pga. for høy spenning over tid gjennom en stikkontakt som ofte ikke er dimensjonert for slike oppgaver. Slik lading kan derfor føre til farlige situasjoner som brann. Går du derimot over til en vanlig elbil lader, er du sikret for farlige situasjoner. Les mer om el-sikkerhet for elbil ladere hos DSB. 

ØKER BOLIGENS VERDI

Går du med planer om å selge boligen, kan en elbil lader være med på å trekke opp prisen på boligen. Mange ser på elbil ladere som en kostbar investering, og boliger som har dette blir derfor sett på som et positivt tilskudd til en eventuell ny bolig for kjøpere.

LADER BILEN RASKERE OG MER EFFEKTIVT

Ikke bare er en elbil lader mer sikker, men den er også med på lade bilen raskere og mer effektivt, og er i tillegg mer skånsom for bilens batteri.

HVILKEN LADER BØR DU VELGE?

Det er et mangfold av ulike elbil ladere å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss i Elektriker Trondheim slik at vi kan komme med en anbefaling, men vi vil som oftest komme med en anbefaling om å velge en Mode 3 lader med Type-2 kontakt, med dette kommer alltid an på hvilken bil du har.

TA KONTAKT MED OSS FOR EN UFORPLIKTENDE BEFARING

Vi i Elektriker Trondheim kommer gjerne på en uforpliktende befaring av din bolig for å se hvilke elbil løsninger vi kan tilby og hvordan det bør gjennomføres. I tillegg får du en komplett pris på montering av elbil lader til din bolig.