Elektriker til Kjøkken og Bad

Går du med planer om å pusse opp kjøkken eller bad, eller skal du i gang med et nybygg? Da kan det være lurt å tenke gjennom de ulike løsningene for det elektriske. Elektriker Trondheim kommer på gratis befaring, og hjelper deg med gode tips innspill før arbeidet settes i gang. 

Hva bør du tenke gjennom på et kjøkken eller bad?

Det å gå i gang med rom som kjøkken og bad kan være utfordrende og krevende. Her er det løsninger som krever at du har tenkt gjennom hvordan disse rommene skal brukes i hverdagen. Gode løsninger fra folk med erfaring kan være gull verdt når det kommer til elektrisitet. Under har vi samlet et par scenario som du kan ta med deg i planene:

  • Plassering av stikkontakter: Tenk gjennom hvor du skal føne håret, hvor du skal blande pizzadeigen, eller hvor du har tenkt å plassere vannkokeren.
  • Tenk gjennom fremtidige planer: Hva om du skal utvide ved et senere tidspunkt? Skal du ha et ekstra rom på sikt, bytte ut steikeovnen, eller en ny kaffemaskin?
  • Trekk heller et rør for mye enn for lite: Ikke råd til de dyre høyttalerne i taket i dag? Kanskje du har det om 3 år, da kan det være greit at rørene allerede er trukket slik at du unngår unødvendig ekstraarbeid.

STIKKONTAKTER I KJØKKEN ØY?

Et populært valg de siste årene har vært å bygge en kjøkken øy på kjøkkenet. Plassering av platetopp i øyen er noe flere vurderer, og da kan det være lurt å få trukket rørene i gulvet før øyen er på plass slik at man kan justere hvor platetopp og stikkontakter skal plasseres når øyen er bygget.

TENK SIKKERHET PÅ KJØKKENET

Det er ikke så mange som tenker over dette, men ifølge DSB.no starter de fleste branner på kjøkkenet, så sørg for å finne gode løsninger for varsling, slukking og komfyrvakt. Her i Elektriker Trondheim har vi et bredt utvalg av de beste løsningene for sikker hverdag på kjøkkenet.

NYTT BOBLEBAD PÅ DET NYE BADET?

Er boblebadet du har siklet på i flere år i ferd med å bli en realitet? Husk at boblebad krever gjerne mer strøm, og egne kurset for å unngå overbelastning.

TA KONTAKT MED OSS FOR UFORPLIKTENDE PRIS OG BEFARING

Dersom du går med planer om å utvide kjøkkenet eller badet, så kan vi komme på gratis befaring for gode tips, innspill og råd – helt gratis.