Hjelp med lys og varme i din bolig

Det er mye man kan gjøre i en bolig når det kommer til det elektriske anlegget. En av de tingene man normalt sett pleier å tenke på er lys og varme. Elektriker Trondheim hjelper deg med begge deler slik at du får en optimal, effektiv og lønnsom belysning og oppvarming i din bolig. 

Hvilke type oppvarming kan du velge mellom?

Gode løsninger for oppvarming er det viktigste du bør tenke på når det kommer til en ny eller en bolig du skal rehabilitere. Her er det mye å spare på gode løsninger, og man kan også få en enklere hverdag ved å velge gode og smarte alternativ. Under har vi listet opp et par alternativ for deg som skal i gang med å tenke på elektrisk oppvarming.

ELEKTRISK VARMEOVN

Når det kommer til elektriske varmeovner så er det mye å velge mellom. Det er blant annet panelovner, fristtående ovner eller panellister – alle er enkle å anskaffe og som kan monteres på egenhånd. Det som er viktig å tenke på her er at ovnene er utstyrt med termostat og at de har nattsenking, slik at reguleringen av varmen er så økonomisk som overhode mulig. Ulempen med slike ovner er at det er et hinder for annet møblement i boligen.

VARMEKABLER

Her finnes det veldig mange gode løsninger. Varmekabler er svært behagelig oppvarming, spesielt på vinterstid. Dette er vanlig å ha på bad, gang og gulv som er i direkte tilknytning til bakken, f.eks kjellerstuer.

VARMEPUMPE

Et populært valg de siste årene for oppvarming er varmepumper. De er driftssikre og kostnadseffektive da de bruker lite strøm. De kan også brukes på sommerstid i perioder det er varmt ute.

BELYSNING AV DIN BOLIG

Det finnes mange alternativer til hvordan du kan lyse opp din bolig. Her har vi mange gode alternativer som kan dekke de behovene du er ute etter. Om det er for trivsel og generell belysning, eller ved f.eks salg av bolig og du vil gi et godt inntrykk til potensielle kjøpere.

Lamper og lys handler ikke bare om selve belysningen. En lampe kan være et kunstverk og trekke opp totalinntrykket av en hel bolig. Dekorative lamper med tilpasset varmetemperatur og funksjon, og ikke minst gjennomtenkt plassering kan utgjøre forskjellen ved salg.

Alternativer som Elektriker Trondheim kan hjelpe deg med:

  • LED downlights – et moderne og økonomisk valg
  • Fritthengende design lamper – for det gode inntrykket
  • Lamper som kan dimmes – ved mørke vinterdager er det godt å kunne dimme lyset
  • Arbeidslamper til garasje og boder – de praktiske lysalternativene
  • Leselamper – Ingenting er så behagelig som en god bok og noe varmt å drikke under leselampen

TA KONTAKT MED OSS FOR EN GRATIS BEFARING AV DIN BOLIG

Vi i Elektriker Trondheim kommer gjerne på gratis befaring av din bolig enten før det skal bygges, ved rehabiliteringsprosjekt eller ved eksisterende boliger for å komme med tips og innspill til hvordan du kan endre oppvarmingen eller belysningen. Ta kontakt med oss enten via. telefon, eller skjemaet på denne siden.