Serviceoppdrag i Trondheim

Vi har bred erfaring for utførelse av serviceoppdrag i Trondheim og områdene rundt, og kan stille på kort varsel selv for de minste jobber som skal utføres. 

Alle våre service elektrikere har bred erfaring innen serviceoppdrag, og tar de fleste jobber på strak arm med en innstilling om å utføre topp kvalitet elektriker arbeid – selv for de minste jobber. Elektriker Trondheim prøver alltid å være tilgjennelig for våre kunder.

SERVICEOPPDRAG VI BLANT ANNET UTFØRER:

  • Bytte stikkontakter
  • Utebelysning
  • Feilsøkning etter jordfeil
  • Datapunkt til internett
  • Styringsanlegg for varme/kulde
  • Generell modernisering av stikkontakter

HVA ER SLIKE OPPDRAG?

Serviceoppdrag er sporadiske oppdrag med begrenset omfang, som ikke krever en fast pris fra oss og utføres på timesbasis. Det er oppdrag som blir vurdert og løst på plassen uten behov for forhåndsplanlegging av arbeidet. Som oftest er det jobber der elektrikeren har alt materiell tilgjengelig i arbeidsbilen sin.

HVEM UTFØRER VI SERVICEOPPDRAG FOR?

Vi utfører serviceoppdrag i Trondheim området og for de fleste, men vi kan nevne blant annet:

  • Borettslag og sameier
  • Privatpersoner
  • Det offentlige – stat og kommune, skoler, barnehager, legekontor, eldrehjem osv.
  • Næringseiendommer, kontorer, forretninger, butikker og restauranter.

DERSOM DU TRENGER REGELMESSIG HJELP FRA EN ELEKTRIKER I TRONDHEIM:

Noen har regelmessig behov for en elektriker, f.eks i næringssammenheng, borettslag eller plasser der det er behov for jevnt vedlikehold året rundt. Da leverer vi rammeavtaler eller serviceavtaler som gir deg rabatterte priser på og kortere responstid dersom man skulle trenge umiddelbar hjelp. I tillegg har man en fast elektriker å forholde seg til som er kjent med anlegget og området hvor det skal utføres vedlikehold.

HVA KOSTER SLIKE OPPDRAG I TRONDHEIM?

I de aller fleste tilfeller blir alle våre serviceoppdrag fakturert for medgått tid og materiell som benyttes. Likevel er det noen som krever en fastpris på arbeidet som skal utføres, og da må vi kalkulere inn risiko og ulike forbehold dersom arbeidet skulle vise seg å være mer omfattende enn først tiltenkt. For våre serviceoppdrag inkluderer en times arbeid med kjøring, bilkostnader og all lovpålagt dokumentasjon.

FINN EN GODKJENT ELEKTRIKER

Er du i stuss på hvilken elektriker du bør velge? Finn en godkjent elektriker på Sikker Hverdag sine sider.

TA KONTAKT MED OSS FOR EN UFORPLIKTENDE BEFARING

Vi kommer på gratis befaring for alle typer oppdrag. Ta kontakt med oss så kommer vi på befaring for å gi gode tips, innspill og råd i forbindelse med serviceoppdrag i Trondheim.